Looking for Pearl: schrijf je in

Deze zomer gaan JIM en Peter Luts op zoek naar nieuw talent. Nadat JIM eerder al Jelle van Dael ontdekte in 'Let's Go Lasgo', gaat de zender nu een stap verder. In 'Looking for Pearl' zoekt JIM naar 1 zangeres én 2 danseressen.

Schrijf je hier in!

In 2008 kwam Jelle van Dael uit de bus als winnares van de talentenjacht 'Let's go Lasgo' en dit heeft de jongedame geen windeieren gelegd. Integendeel, Jelle scoorde samen met Peter Luts de ene hit na de andere en wint ook buiten de landsgrenzen steeds meer aan populariteit.

Met 'Looking for Pearl' wil Peter Luts, die niet alleen de man achter Lasgo, maar ook achter AnnaGrace is, opnieuw een succesverhaal schrijven. Leuk detail: het eerste nummer dat de nieuwe groep zal uitbrengen, is, op de zang na, al kant en klaar en het werd op basis van de demo al getekend in tal van Europese landen en in de VS! 'Ik ben voor Pearl op zoek naar een echt straffe zangeres en twee super danseressen, die de hele wereld willen afreizen', aldus Peter Luts. 'Dit is echt een once in a lifetime opportunity.'

'Looking for Pearl' is geen talentenjacht als alle anderen. Zo zullen de zangeressen bijvoorbeeld 'blinde' audities doen voor de jury, m.a.w. de meisjes worden in eerste instantie enkel beoordeeld op hun stem. De lat ligt duidelijk hoog, maar dat is voor Peter Luts een vanzelfsprekendheid als hij wil dat ook de nieuwe dance formatie een voltreffer wordt. De danseressen krijgen dan weer een straffe choreografie aangeleerd, want ook bij hen zal er een strenge selectie plaatsvinden.

De inschrijvingen starten maandag om 07.00 uur.

Thema: