GAMEPOWER

GAMEPOWER

Meer over GAMEPOWER 250 artikels

12:30
Gamepower 2014.17
94 keer bekeken
Niko reviewt Fifa 2014 World Cup Brazil, de makers van Watch_Dogs geven ons meer uitleg over de speelbare omgeving en Sniper Elite III krijgt een eerste preview.
12:43
Gamepower 2014.16
156 keer bekeken
inhoud
11:39
Gamepower 2014.15
155 keer bekeken
Hoewel het nog in beta is, kan je The Mighty Quest for Epic Loot nu al spelen! Op Batman: Arkham Night is het helaas nog even wachten. De makers van WildStar proberen je warm te maken voor hun online multiplayer-rollenspel.
13:05
Gamepower 2014.14
184 keer bekeken
Niko speelt Metal Gear Solid: Ground Zeros en ontdekt dat het niet zomaar de volgende in de reeks is. Hij kruipt ook op de moto in MXGP - The Official Motocross Video Game en laat de makers van Lords of the Fall alles vertellen over de geheimen van hun game.
Facebook koopt VR-technologie

Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook, heeft net aangekondigd dat het bedrijf de Oculus Rift heeft gekocht voor een dikke 2 miljard dollar.

13:40
Gamepower 2014.13
227 keer bekeken
Niko speelt eindelijk de nieuwe Infamous: Second Son, vergaapt zich aan Watch Dogs en slasht erop los in Yaiba: Ninja Gaiden Z.
Flappy Bird komt terug

Via Twitter liet ontwikkelaar Dong Nguyen weten dat hij werkt aan een nieuwe versie van Flappy Bird. 

Het populaire smartphone spel zal dus terugkeren maar met enkele aanpassingen om het beter te maken.
Zo zal er bijvoorbeeld een waarschuwing op het scherm verschijnen die spelers aanspoort om regelmatig te pauzeren.

Een datum is nog niet bekend, Dong zal Flappy Bird terug releasen wanneer het ogen klaar is.

Xbox One in september naar België

Microfsoft liet ons vandaag weten dat de Xbox One in September in België en Nederland eindelijk in de winkels zal liggen. De next-gen spelconsole is al lang verkrijgbaar in andere landen, maar wij Belgen moeten dus nog even geduld hebben.

Wie dus niet kan wachten voor kleppers zoals Titanfall kan eventueel afzakken naar Duitsland voor hun Xbox One, of gewoon de PC of 360-versie aanschaffen.